• General

  • En cirkulær forsyningskæde uden problematisk kemi   Vi kan hjælpe jeres virksomhed et skridt videre mod en cirkulære økonomi.

   DHI har udviklet en ydelse, som består af en vejledning i form af åbne læringsmoduler, hvor vi præsenterer forslag til, hvordan I kan arbejde med jeres forsyningskæde. I finder også links til prototyper af nyttige værktøjer og information om relevant lovgivning.  

   I vores beskrivelse af, hvordan man kan arbejde med forsyningskæden, har vi især ladet os inspirere af SCOR-modellen fra APICS - SCC og et samarbejde med lektor Carsten Dittrich fra Syddansk Universitet i perioden 2017-2018. Carsten Dittrich er også autoriseret APICS SCC ICP, SCOR® Master Instruktør. 

   I denne udgave af læringsmodulet har vi fokus på materialer anvendt i emballage, men vi leverer også ydelser og værktøjer til andre anvendelser. I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål til modulerne på denne side eller vil høre mere om vores serviceydelser, der kan understøtte en cirkulær økonomi.    

   Se mere i de fire moduler:


   Margrethe Winther-Nielsen
   Tlf.: +45 4516 9320
   mwn@dhigroup.com
    


   SCOR og den cirkulære forsyningskæde